"Hoe zou het zijn als jij keuzes maakt die goed
zijn voor jou en je omgeving?"

Hieronder lees je een korte omschrijving van de meest gebruikte methodes in mijn praktijk. 
De combinatie van deze vormen maakt een begeleidingsmoment uniek en krachtig.

ACT


ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een vorm van (psycho) therapie waarbij het accepteren van jouw klachten, in het hier en nu, centraal staat. Het leert je flexibeler om te gaan met dat wat jij tegen komt in het leven. Vooral hoe we er naar kijken en welke woorden/betekenis we er aan geven. ACT is een metaforische methode en maakt veel gebruik van ACTieve en beeldende interventies. 
De hexaflex van ACT zal worden doorlopen. Door te werken aan aan psychologische flexibiliteit en kun je een meer waarde(n)vol leven gaan leiden; de dingen die jij echt belangrijk vindt! Van moeten naar mogen. Wat mag jij van jezelf?

Energetisch werken


We kennen ons fysieke lichaam en ons mentale lichaam. 
Er is ook nog een energetisch lichaam. Wellicht heb je wel eens van chakra's gehoord? Chakra's zijn energiepunten in ons lichaam met allemaal hun eigen functies. Ze kunnen te veel of te weinig energie bevatten, blokkades hebben en niet goed met elkaar verbonden zijn.
Tijdens een energetische sessie, ook wel healing genoemd, stem ik af op jouw energie en spreek ik het zelfhelend vermogen van je lichaam aan.
Jij hoeft alleen maar te ontvangen. 
Gun jij jezelf dit moment? 

Yoga Nidra en Ademwerk

 

Yoga Nidra is een gestructureerde reeks van mindfulness technieken, waaronder ademhalingstechnieken, lichaams- en bewustzijnswerk. Deze kunnen los van elkaar ingezet worden - wat ik ook veel doe in mijn praktijk -, maar ook gezamenlijk als een gehele Nidra. Je gaat dan geleidelijk van denken, naar voelen, naar zijn. De Yoga Nidra nodigt jou uit om te ontspannen, om contact te maken en te verbinden met jezelf. Het zorgt voor die diepe connectie met jezelf, meer rust en ontspanning, het verbeterd de slaap en concentratie, creativiteit, intuïtie en je eigen wijsheid. Ook kunnen we gedachtepatronen her-programmeren. Tijdens de Yoga Nidra kun je ook prachtige inzichten krijgen. Yoga Nidra is echt voor iedereen!

Je kunt een aantal Yoga Nidra's, meditaties en oefeningen gratis via de app Insight Timer luisteren.