"Hoe zou het zijn als jij keuzes maakt die goed
zijn voor jou en je omgeving?"

Hieronder lees je een korte omschrijving van de meest gebruikte methodes in mijn praktijk. 
De combinatie van deze vormen maakt een begeleidingsmoment uniek en krachtig.

ACT


ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy.  ACT is een gedragstherapie welke steeds meer invloed krijgt in de huidige psychotherapie. Het helpt je om op een flexibele manier om te gaan met obstakels die je tegenkomt (acceptance), zodat je kunt blijven investeren in dingen die je écht belangrijk vindt (commitment). Het moeten mag je vervangen door mogen. Wat vind jij nu echt belangrijk? Laten we het samen onderzoeken.

Holistische begeleiding


Holistisch kun je interpreteren als geheel, waarbij alle aspecten worden meegenomen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Holistisch begeleiden richt zich op body, mind & soul. Naast dat er wordt gepraat, mag er ook worden gevoeld en worden er lichaamsgerichte oefeningen gedaan. Binnen mijn holistische begeleiding bied ik ook energetisch werken aan. 
Wat ik in mijn praktijk ook  steeds meer en meer tegenkom, is de behoefte aan educatie over holistisch en energetisch werken. Je bent van harte welkom. 

Yoga Nidra en Ademwerk

 

Yoga Nidra is een gestructureerde reeks van mindfulness technieken, waaronder ademhalingstechnieken, lichaams- en bewustzijnswerk. Deze kunnen los van elkaar ingezet worden - wat ik ook veel doe in mijn praktijk -, maar ook gezamenlijk als een gehele Nidra. Je gaat geleidelijk van denken, naar voelen, naar zijn, om volledig in het hier-en-nu aanwezig te mogen zijn. De Yoga Nidra nodigt jou uit om te ontspannen, om contact te maken en te verbinden met jezelf. Het zorgt voor diepe connectie met jezelf, meer rust en ontspanning en het verbetert je concentratie. Yoga Nidra draagt bij aan een goede nachtrust. Wist je dat één uur Yoga Nidra staat voor 4 uren slaap? Ook kunnen we onze gedachtepatronen her-programmeren tijdens de Yoga Nidra en kun je ook prachtige inzichten krijgen, bijvoorbeeld vanuit je onderbewustzijn.
Tot slot, Yoga Nidra is echt voor iedereen!

Gun jij jezelf een moment van ontspanning voor body, mind & soul?

Je kunt een aantal Yoga Nidra's, meditaties en oefeningen van mij gratis via de app Insight Timer luisteren.  Klik hier