Sinnewende

🌞 🆂🅸🅽🅽🅴🆆🅴🅽🅳🅴 - Begin Bewust aan de Zomer 🌞

De zomerzonnewende, ook wel bekend als de langste dag van het jaar, staat symbool voor overvloed, groei en vernieuwing. Het is een tijd om oude patronen los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie en intenties. Met het 🆂🅸🅽🅽🅴🆆🅴🅽🅳🅴 kun jij deze krachtige tijd optimaal benutten.

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧

☀ Inzichten en oefeningen om bewust de zomerwende te beleven
☀ Praktische tips om je zomer energiek en vervuld te starten
☀ Inspiratie voor een waardevolle en vreugdevolle zomer.

Het 𝐒𝐢𝐧𝐧𝐞𝐰𝐞𝐧𝐝𝐞-werkboek is ontworpen om je te inspireren en is toegankelijk voor iedereen! Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat 'Troch my' voor jou kan betekenen? Dan is dit de perfecte kans om dat te ervaren en je te laten inspireren voor een waardevolle zomer.

𝐄𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐛𝐢𝐫𝐝
Tot 18 juni voor slechts €𝟏𝟐,𝟓𝟎. Voeg een Mini-Sinspiration toe voor slechts €𝟐𝟎 in totaal! Na 18 juni is het werkboek verkrijgbaar voor €17,50 en met Mini-Sinspiration voor €25.

𝐖𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐢-𝐒𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧?
Een Mini-Sinspiration is een korte, krachtige afstemming waarin jouw proces wordt gespiegeld door afbeeldingen, gedichten, woorden, muziek, stenen en meer. Het bevat ook een oefening en handvatten die je helpen in jouw proces op dit moment. Het is een waarde(n)volle afstemming die jou inspiratie en praktische handvatten biedt.

 

💫 Sinnewende  – It's time to shine 💫


Bestel nu via whatsapp of info@trochmy.nl en ontdek de kracht van bewust leven met Troch my. Laten we samen een mooie, krachtige en geïnspireerde zomer tegemoet gaan!