Energie kent geen grenzen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Laten we dan een online afspraak maken en elkaar digitaal ontmoeten.
Zo kun je vanuit het comfort van je eigen huis meedoen aan deze bijzondere ervaring en je eigen Hartenpost creëren

🌟 Laat je hart spreken πŸ’›

&
Kom jouw eigen Hartenpost creëren in mijn praktijk. 


Kom jouw eigen Hartenpost creëren in mijn praktijk. 

Je bent van harte welkom om, onder het genot van thee en lekkers, deze diepgaande ervaring te beleven waarbij je een persoonlijke boodschap vanuit jouw hart creëert. Een echt moment van verbinding met jezelf. 

Tijdens deze bijzondere sessie zal ik je begeleiden om om te 'landen' en contact te maken met je innerlijke zelf. We beginnen met ademhalings- en grondingsoefening om je te helpen in het hier-en-nu te komen.

Vervolgens gaan we aan de slag met diverse materialen in mijn praktijk, zoals kaartendecks, gedichtenbundels, edelstenen, en meer. Ik begeleid je in het afstemmen op jouw gevoel en intuïtie, zodat er een prachtig palet ontstaat waarin jouw hartenwens weerspiegeld wordt. Na deze sessie zul je het werkboek 'Hartenpost' ontvangen, zodat jij na deze ervaring een handboek hebt om op terug te vallen en in de toekomst een nieuwe Hartenpost te creëren. 

Als extra optie kun je ervoor kiezen om een Yoga Nidra toe te voegen, om je Hartenpost te integreren in je hart, mind - body & Soul. πŸ’•

De kosten voor de Hartenpost-sessie bedragen in de maand mei & juni:


Hartenpost €60,- (ipv. €75,-).
Hartenpost & Yoga Nidra €80,- (ipv. €101,-).

Kom je samen met iemand (Duo-sessie)?
Dat kan ook! Informeer voor de mogelijkheden & korting.


Wil jij jouw hart laten spreken?πŸ’›


 

Op zoek naar meer persoonlijke inzichten?
Ontvang een uitgebreide, persoonlijke afstemming met de 'Inspiration'. 

Lees meer en boek nu voor €44!